Verzending & Levertijd

Levertijd (alleen NL & EU):
Je bestelling wordt binnen een werkdag bij je bezorgd. Bestellingen die we op werkdagen vóór 17:00 uur ontvangen, worden diezelfde dag nog verstuurd.
Bestellingen die worden geplaatst in het weekend op zondag voor 17:00 uur worden maandag bij je thuisbezorgd. Uitzonderingen hierop vormen grote producten die met een speciale afdeling van PostNL worden bezorgd.

Levertijd (rest van de wereld):
Het duurt 3-7 werkdagen voordat de artikelen worden verzonden.

Verzendkosten:
Binnenlandse verzending (NL)- GRATIS verzending boven € 60 en daaronder, een vast tarief van € 5,95
EU-verzending- een vast tarief van € 12,95
Rest van de wereld- een vast tarief van € 19,95

 De actuele status van je bestelling kun je volgen in je account. Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een orderbevestiging op het door jou opgegeven e-mailadres. Hierin vind je een overzicht van je bestelling. Zodra je bestelling onderweg is, ontvang je een verzendbevestiging per mail. Hierin staat een Track & Trace code waarmee je via de website van PostNL het pakket kunt volgen.

Als je niet thuis bent wanneer je bestelling wordt bezorgd, probeert de bezorger je bestelling bij de buren af te leveren. De bezorger doet dan een berichtje in je brievenbus. Als het niet lukt om de zending bij buren af te leveren, laat de bezorger ook een bericht achter in je brievenbus. Pakketten worden eenmalig bij je aangeboden, daarna gaan ze naar een afhaal locatie van PostNL.

Ben je niet thuis wanneer je bestelling voor de tweede keer wordt afgeleverd, dan zal de postbezorger je bestelling afgeven bij een servicepunt van PostNL; hier ontvang je altijd een bericht over zodat je weet waar je je bestelling kunt ophalen.